Hlavní obsah
Článek

Po pár letech herecké pauzy a mateřských povinností se k natáčení naplno vrátila Lindsay Lohan (38), a to rovnou pokračováním veleúspěšné rodinné komedie Mezi námi děvčaty (Freyaky Friday), kde maminku Lindsay ztvárnila Jamie Lee Curtis. Ani ona tak pochopitelně v sequelu nazvaném Freakier Friday nemůže chybět. Ve čtvrtek se některé z filmových scén natáčely na pláži v Malibu. Dvojice si tak po více než dvou dekádách zopakuje role Anny a Tess.

Lindsay, která natáčela s ležérním drdůlkem a ve slunečních brýlích s ‚kočičím‘ tvarem obrouček, na sobě měla zelené plavky s květinovým vzorem s dlouhými rukávy a nohavičkami, které v lidech evokovaly pořádné retro. Někteří dokonce tipovali, že má plavky po babičce.

V dalších záběrech na sobě herečka měla modrý neopren, v němž jí jako zrzce, která se sluníčka musí stranit, jistě bylo ještě lépe. Jamie, která zřejmě bude mít ve filmu slušivé mikádo, pak na pláž oblékla denimový overal.

U lidí se napravená průšvihářka Lindsay setkala s rozporuplnými reakcemi, kdy jedni její bělostnou pokožku opěvovali a druzí naopak. „Miluju ty její sýraté nohy, místo toho špinavého falešného opálení, které je tak v kurzu. Pozdrav od kolegyně zrzky,“ píše například čtenářka Linda.

„Vypadá zase tak dobře! Úžasná postava, má fantastické nohy,“ básní pro změnu čtenář Tyreboi. Názory se ovšem různí a jsou i ti, kteří takové nesdílejí „Nikdy jsem neviděl tak průsvitné nohy, jsou bělejší než bílé, konstatuje další a přidává se i Derek: „I nastříkané opálení je lepší než její ultrabílá kůže. Přál bych si, aby mé zuby byly takové jako její pokožka.“

Další články

Načítám