Hlavní obsah
Článek

Linda Evangelista byla v devadesátých letech jednou z nejslavnějších topmodelek světa. Před několika lety ale podstoupila estetický zákrok, který ji podle vlastních slov „trvale znetvořil“, a několik let nevycházela z domu. Dnes už je ale všechno jinak a Linda je opět hvězdou módních přehlídek.

Jméno Lindy Evangelisty bylo v minulosti synonymem pro krásu a úspěch. Proslula svým poněkud nešťastným výrokem, že za méně než 10 tisíc dolarů ani nevstane z postele, její kariéra ale byla skutečně úchvatná, o čemž svědčí i to, že se objevila na více než 700 obálkách časopisů.

Před třemi lety se ale svěřila se svou osobní tragédií. V rámci boje proti stárnutí podstoupila zákrok zvaný coolsculpting, po kterém se jí měly zmenšovat tukové buňky. Procedura ale nedopadla dobře a modelce se naopak začaly buňky zvětšovat. Dle deníku Daily Mail se pod kůží v rámci nepovedeného zákroku vytvoří „bezbolestná, viditelně zvětšená, pevná, dobře ohraničená hmota“. Evangelista ve svém vyjádření uvedla, že jí tato událost nejen zničila živobytí, ale uvrhla ji do „hluboké deprese, hlubokého smutku a nejhlubších hlubin sebenenávisti“.

V roce 2022 pak s firmou urovnala soudní spor a opět se začala objevovat na veřejnosti. Občas se dokonce zúčastní módní přehlídky, stejně jako teď během pařížského týdne módy, kdy se ukázala na show značky Saint Laurent. Evangelista přišla celá v černém a předvedla pohublý obličej i svou znovunalezenou krásu, která ji před lety vystřelila na vrchol popularity. Po jejím údajném „nevratném a trvalém znetvoření“ už dnes nejsou ani památky, a Linda si tak opět může užívat života.

Další články

Načítám