Hlavní obsah
Článek

Spojené království v současnosti žije znovuobnovením legendární kapely Oasis. Bratři LiamNoel Gallagherovi se po letech odmlky opět dali dohromady a plánují megalomanské turné po Velké Británii a Irsku. Společně s tím vyvstávají na povrch i četné historky z období největší slávy kapely a především pak bouřliváka Liama, jehož slabost pro ženské pokolení je dobře známá. Momentálně tak rezonuje internetovým a mediálním éterem vzpomínka zpěvačky Lily Allen (39) na divoké setkání s jednapadesátiletou rockovou hvězdou.

Interpretka hitů Smile či Fear se o nečekaném vzplanutí mezi ní a Liamem rozepsala ve své knize z roku 2018 My Thoughts Exactly, k němuž mělo dojít v roce 2009. Lily a Liam se tehdy setkali v letadle cestou do Japonska na Fuji Rock Festival, když prý slovo dalo slovo a oni se najednou ocitli na záchodcích, kde měli sex. Liam byl ovšem v té době ženatý se zpěvačkou Nicole Appleton ze skupiny All Saints a Lily prý prosil, aby jejich úlet nikdy neprozradila.

„V určité chvíli jsme se ocitli spolu na záchodě a dělali jsme něco, co jsme dělat neměli, a drogy to nebyly,“ popsala Lily v knize. Rychlovkou na toaletách v letadle to ovšem neskončilo a Lily, která prý na hudbě Oasis vyrostla a byla jejich fanynkou, zpěvákovi dělala společnost i na hotelu v Tokiu. „Až druhý den řekl něco jako: ‚Nikdo se o tom nesmí dozvědět kvůli Nicole‘, pak jsem zjistila, že je ženatý. Věděla jsem, že Noel je ženatý a věděla jsem, že Liam byl ženatý s Patsy Kensit. To byl částečně důvod, proč jsem si ho oblíbila,“ popsala Lily v knize.

Zpěvačka prý doufala, že se o jejich úletu nikdy nikdo nedozví, ale Nicole za půl roku zjistila pravdu a Liam po Lily chtěl, aby jeho ženě lhala. Hudebník prý zněl hrozně, jakoby byl celou noc vzhůru, když tvrdil, že potřebuje, aby Nicole řekla, že jejich společná noc byla o ničem. Pár sice krizi ustál, ale nakonec jim to stejně nevyšlo. Manželé se rozvedli v roce 2013 poté, co Nicole zjistila, že její manžel zplodil dítě s americkou novinářkou Lizou Ghorbani.

Virální se ovšem nyní znovu stala i vtipná historka rockerky Courtney Love, která naopak prozradila, že s Liamem sex neměla. Vdova po Kurtu Cobainovi si v roce 2000 prý skvěle užila noční pařbu s Liamem, ale odmítla jeho návrhy kvůli tomu, jak vypadal a jak byl cítit. V rozhovoru pro deník Metro v roce 2014 uvedla, že Liam hrál v londýnském klubu Groucho její hit Songbird a následně se jí zeptal, co si o něm myslí. „Byl krásný, ale měl vážně špatný dech, protože byl celou noc vzhůru, a navíc měl srostlé obočí. A já si jen myslela, že vypadá jako nevolník ze 13. století z Monty Pythonů. A vyhrkla jsem to nahlas,“ popsala Courtney s tím, že Liam nebyl uražený, protože jí nejspíš nerozuměl, ale že její dcera Frances na ni prý byla naštvaná, že ho odmítla.

Související témata:
sex v letadle

Další články

Načítám