Hlavní obsah
Článek

Zuzana Plačková (33) se po účasti v Hotelu Paradise vypracovala na jednu z nejúspěšnějších slovenských influencerek. Ke svým fanouškům je poměrně sdílná, a to jak co se týče práce, tak i soukromí. Aktuálně tráví čas se svým manželem Reném v Itálii, konkrétně na ostrově Capri, odkud už stihla poslat několik pozdravů. A to jak úsměvných, tak i těch v bikinách.

„No stress baby,“ napsala brunetka k fotografiím, na kterých vyniká její ohromně štíhlá postava, kterou zdobí i značné množství tetování. Maminka téměř dvouletého synka po porodu zapracovala na své postavě, a fanoušci jsou z její velké proměny stále ohromení.

„Jste nádherná. Prošla jste neuvěřitelnou proměnou,“ napsala jedna z fanynek. „Je mazec, jakou jste prošla proměnou. Sleduji vás strašně dlouho. Jste fakt dobrá. Charisma i povaha,“ uvedla další. „Dělo žena,“ podotkla příznivkyně.

K těm úsměvným pozdravům pak patří moment, kdy Zuzana dostala během hrátek s pet lahvemi přes čelo a nyní ji zdobí pořádná boule. „Nezahrávej si s mužem. Skončilo to tak, že mám pořádnou modřinu na čele,“ napsala Zuzana s úsměvem k videu, na kterém měli partneři zavázané oči a na střídačku se snažili praštit prázdnými flaškami. No, zdá se, že její manžel tentokrát vyšel jako vítěz.

Další články

Načítám