Hlavní obsah
Článek

Říká se, že brněnské večírky bývají jedny z nejlepších, což potvrdila i brněnská rodačka Nela Slováková (34), která vyrazila na dámský mejdan krátce po návratu z Ameriky.

„Musím potvrdit, že my Moraváci umíme pít, a já jsem jeden z lidí, kteří za to umí vzít. Samozřejmě člověk stárne, nechci říct, že bych se cítila stará, to v žádném případě, ale je to tak, že jdu ráda sem tam na večírek, ale už jich není tak moc,“ svěřila se Nela Slováková Super.cz.

Influencerka a podnikatelka je i známá provokatérka, což se ostatně i tentokrát odrazilo na jejím zajímavě řešeném outfitu, ve kterém odhalila i své přednosti.

„Mám ráda lehkou provokaci, za mě je potřeba, aby to bylo sexy, nebylo to prvoplánové, mělo to nějaký drive, šťávu, což je to, co mě na tom baví. Zahalená nezahalená, někdy ano, někdy ne. Záleží, jak se to hodí podle typů akcí. Je fajn být středem pozornosti a je to něco, co mám ráda,“ řekla Nela s úsměvem.

Zároveň prozradila, jak se cítí, když se v takovém outfitu třeba zrovna projde po ulici. V tomto případě jde stud stranou. „Stydím se při úplně jiných věcech, co by do mě třeba člověk neřekl. Ale v tomhle jsem jako ryba ve vodě. Já si to dám na sebe a jdu a vím, že se umím prodat. Na druhou stranu si myslím, že mám pokorný výraz (samozřejmě ne tady na kameru) k tomu sexy outfitu to patří, aby to nebylo sprostý a prvoplánový. Ale ano, rozhodně bych v tomhle nešla do práce,“ dodala.

Související témata:

Další články

Načítám