Hlavní obsah
Článek

Světově nejznámější pár z reality show Love Island se po pěti letech vztahu rozešel. Influencerka Molly-Mae Hague a profesionální boxer Tommy Fury oznámili konec vztahu na sociálních sítích, kde mají miliony fanoušků.

„Nikdy bych nevěřila, že tohle budu muset psát. Po pěti letech společného života náš příběh skončí. Nevěřila bych tomu, že skončí takhle. Jsem velmi naštvaná, že musím oznámit, že můj a Tommyho vztah skončil,“ napsala Molly-Mae s tím, že bývalému snoubenci bude vždy vděčná za jejich roční dcerku. „Je pro mě to nejdůležitější a vždy bude. Bez nás by tady nebyla a vždy bude mojí prioritou,“ napsala známá blondýnka, která si dává od sociálních sítí na nějakou dobu pauzu a prosí o respektovaní soukromí „v těchto těžkých časech“.

Mladší bratr jednoho z nejslavnějších sportovců světa, boxera Tysona Furyho Tommy promluvil na sociálních sítích o zlomeném srdci, ač je to právě on, kolem kterého se spekuluje o nevěře, o které Molly-Mae řekl kamarád.

„Kamarád jí řekl, že ji podváděl s Dánkou, kterou potkal na dovolené v Makedonii. Nechtěla věřit, že je to pravda. Když ho konfrontovala a zeptala se, zda jí byl nevěrný, tak to Tommy popřel. Kamarád řekl Molly-Mae vše, co potřebovala vědět, a ukončila to,“ potvrdil zdroj pro deník The Sun s tím, že se pak Tommy vystěhoval z jejich domu.

Molly-Mae a Tommy se do sebe zamilovali v roce 2019 v reality show Love Island. V roce 2023 se zasnoubili v obklopení tisíce růží a boxer poklekl s prstenem za přibližně 17 milionů korun. Ve stejný rok se jim narodila dcerka Bambi.

Další články

Načítám