Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (50) je během roku obvykle v jednom kole, ale léto si hodlá užít naplno a věnovat ho co nejvíce svým nejbližším. S rodinou tak tráví značnou část tohoto ročního období na dovolené, konkrétně na jachtě, kterou s manželem Davidem (49) vlastní. Momentálně na ní krouží okolo pobřeží Amalfi v Itálii, odkud se Victoria pochlubila i sérií rodinných fotografií, nad níž lidé doslova žasnou.

Bývalá „spajska“ je na nich zvěčněna jak sama, tak s Davidem či s dcerou Harper a vypadá skvěle. Ke svěžímu vzezření jí jistě dopomáhá i mladistvé oblečení a kšiltovka na hlavě. Co ovšem sledující dostalo úplně nejvíc, byla Victoriina hebká pleť.

„Fontána mládí,“ okomentovala sérii fotek jedna uživatelka, zatímco jiná žasla: „Victoria vypadá na patnáct!!“ Další z uživatelek připsala jednoduše: „Ta pleť!“ a jiná pak dodala: „S Harper vypadáte jako sestry.“

Jelikož Beckhamovi tráví plavbami po moři poměrně dost času, rozhodli se v březnu vyměnit svou tehdejší jachtu v hodnotě pěti milionů liber (150 milionů korun) za mnohem větší superjachtu, jejíž hodnota se odhaduje na 16 milionů liber (480 milionů korun). David se prý následně podílel na vybavování a designu interiérů.

Beckhamovi se prý nechali při koupi první jachty inspirovat svými přáteli, zpěvákem Eltonem Johnem a jeho mužem Davidem Furnishem, kteří často tímto způsobem tráví dovolené, a jak je vidět, i Beckhamovi se v plavbách po moři našli…

Další články

Načítám