Hlavní obsah
Článek

Australský herec Hugh Jackman (55) chodí posledních osm týdnů po rozhovorech a promítáních s dlahou na prstu pravé ruky. Předpoklad, že si zranění způsobil při natáčení akční scény pro film Deadpool & Wolverine, ale novinářům časově neseděl. Když se Jackmana zeptali, pobaveně jim celou nehodu převyprávěl.

Za jeho zraněním nestojí žádná akční scéna z nového červeno-žlutého filmového hitu, nýbrž obyčejné dotočky audia ve studiu. Deformaci prstu si způsobil sám, ani neví jak. Při dotáčení dialogů se rozparádil a vžil do role natolik oddaně, až si o stůl ohnul malíček do nepřirozené pozice.

„Nic mě nebolelo, necítil jsem to,“ směje se absurdní situaci představitel Wolverina a pokračuje: „Ani jsem nevěděl, že jsem si to udělal. Máchal jsem při zvukových dotočkách takhle rukama, a když jsem se podíval dolů, můj prst byl nepřirozeně ohnutý.“

„Tak odhodlaný v té roli jsem,“ zažertoval ještě Hugh nakonec. Svým rolím se evidentně věnuje s velkým nasazením. Konkrétně se prý nejednalo o zlomeninu kosti, ale o přetrženou šlachu, u které k uzdravení stačí, když ji bude osm týdnů udržovat v rovině. Od května tak svědomitě nosí prst v dlaze.

Role ikonického superhrdiny Jackmana katapultovala mezi největší mezinárodní hvězdy. V nedávném rozhovoru ale prozradil, že po konkurzu na účast ve filmu X-Men z roku 2000 si myslel, jak extrémně casting pokazil a že nemá žádnou šanci roli získat. Nakonec ho čekal šok, když mu současný šéf Marvel Studios Kevin Fiege u společné večeře poblahopřál k získání role Wolverina.

Zmiňovaný poslední Jackmanův film právě boří kina a sklízí samé pochvalné kritiky. Společně s představitelem Deadpoola (Ryan Reynolds) navštěvují různé talk show a s humorem jim vlastním propagují společné dílo. Snad bude Hugh už opatrnější a vyvaruje se nebezpečných aktivit typu gestikulování a máchání rukama.

Další články

Načítám