Hlavní obsah
Článek

Procházka po nábřeží, jízda na šlapadlech i noční tramvají, válení sudů na Petříně nebo líbačka s labutí. Není pochyb o tom, že toto dostaveníčko si Tatiana Dyková (46) náramně užila. Navíc se tak stalo ve společnosti galantního fešáka. A tentokrát nešlo o jejího manžela Vojtu Dyka (39).

„Známe se 30 let ještě z dob filmování. Tatiana se pak věnovala herectví a já jsem sklouzl k hudbě. Pak jsme se občas potkali na natáčení u Jirky Vejdělka, našeho společného kamaráda a režiséra. Párkrát se přišla Tatiana podívat na můj koncert,“ popsal muzikant Petr Kroutil vznik spolupráce s energickou herečkou.

„Před pár měsíci jsem si řekl, že by byl fajn nápad poslat jí několik písniček s otázkou, jestli se jí nějaká nelíbí a nezazpívala by si ji se mnou. Když mi Tatiana napsala, že si vybrala, byl jsem strašně šťastný,“ doplnil.

„Píseň Ještěže si nejsme jistý hodinou je o přátelství. O kumpánství! Nevím, jestli se ještě dnes tohle označení používá, ale mít dobré kumpány považuji za velké bohatství v životě. Jsou to lidi, co nikdy nezkazí žádnou radost a zábavu. Ve svým životě jsem jich měla vždycky dost a stále mám,“ popsala Dyková, která si užila nejen nahrávání písně, ale i následné natáčení samotného videoklipu.

„I přesto, že jsme točili celou noc, ráno jsme si všichni psali, že jsme naprosto nabití! Natáčení klipu probíhalo stejně jako natáčeni písně. Na pohodu. Jen jsme k tomu přizvali ještě haldu našich kamarádů a užili jsme si poslední prázdninový den a večer a noc, jak má být,“ rozzářila se.

„Ta atmosféra byla neopakovatelná. Prostě jsme táhli Prahou, zpívali, tančili, potkávali kolemjdoucí a ti se přidávali k nám. Všichni jsme se shodli na tom, že to byl jeden z nejkrásnějších večerů. Pevně doufám, že se to obtisklo i do klipu,“ doplnila herečka. V klipu se kromě ní a Kroutila objeví i její manžel Vojta Dyk nebo třeba Jakub Prachař.

Související témata:
Petr Kroutil

Další články

Načítám