Hlavní obsah
Článek

Bizarní Samir Margina měl mít zápas pod křídly Clash of the Stars. Avšak po jeho nechutných výrocích směrem k LGBT komunitě a soupeřům, kterým vyhrožoval během tiskové konference smrtí i pobodáním, organizace rozhodla, že jeho zápas zruší.

„Ano, Samirův zápas se oficiálně ruší,“ potvrdili Super.cz pořadatelé Clash of the Stars. „Musíme jeho slova zcela jednoznačně a rezolutně odmítnout. Neslučují se s tím, jak chce Clash působit a jaký odkaz chce předávat. Clash vždy byl, je a bude otevřený všem, a to bez rozdílů. Tím pádem nemůže být východisko jiné, než že Samirovi tento zápas rušíme. Pro Kočkokluky (soupeře, pozn. red.) aktuálně hledáme náhradního soupeře,“ doplnil jeden z promotérů Tomáš Linh Le Sy.

Jako „za hranou“ označila situaci sázková kancelář Fortuna, která je jedním z hlavních partnerů. „Jakkoliv chápeme, že aktivity kolem Clash of The Stars mají za cíl kromě jiného provokovat a hledat hranici toho, co je a není únosné, i my v pozici partnera jsme si v tomto případě vyhodnotili, že některá prohlášení na tiskové konferenci byla skutečně ‚za hranou‘. A to i s přihlédnutím k tomu, že jde o specifický formát, jehož ‚práh bolesti‘ je proti standardu vychýlen. Už v minulosti se Fortuna proti některým bodům programu úspěšně vymezila, i v tomto případě jsme směrem k vedení Clash of The Stars vyslali jasný signál, že tento způsob propagace je pro naši spolupráci ‚poněkud problematický‘,“ uvedla sázková kancelář těsně před oznámením zrušení zápasu. S celou situací se navíc dle Deníku N začala zabývat i policie.

Pokud jde o nechutné výroky Samira, tak prý šlo jen o show. „Byly to čisté emoce, jediné, čeho trošku lituju, bylo, že mi to trošku přeskočilo s tím bodáním. Už stokrát jsem ale řekl, že proti slušným homosexuálům nic nemám. Avšak tento druh, který plive na lidi a dělá ostudu slušným homosexuálům, tak tam je nenávist. Proto mi to ulítlo a lituju toho. Byla to show, kterou lidé chtějí, a předvedl jsem ji, ale bitky a násilí bude jedině v kleci, kam patří. Clash je čistá show. Lidé to tak vnímají a všichni to čekají. Je to obrovský cirkus a já jsem jejich velitel. Bylo to za hranou, ale to dělají ty emoce. Proti slušným homosexuálům nic nemám a určitě bych nikoho nezabíjel. Nechci jít sedět, když mám takhle rozjetou kariéru,“ řekl Samir Super.cz po tiskové konferenci.

Další články

Načítám