Hlavní obsah
Článek

Z Nového Bydžova pochází finalista soutěže Muž roku Jakub Mádl, který si vylosoval číslo 8. Je mu pětatřicet let a pracuje jako technický asistent kameramana. „V mém věku to byla poslední šance se do soutěže přihlásit,“ řekl Super.cz.

„Strašně rád zkouším nové věci a teď na to uzrál ten čas,“ míní, že by rád zkusil opačnou stranu kamery. „Měl jsem už několik příležitostí hrát nějaké mini role, třeba nedávno ve filmu Prázdniny s broučkem. Pravda je, že být za kamerou je mnohem komfortnější než před ní,“ přiznal s tím, že nácviky nebo choreografie pro něj na rozdíl od mluvení do mikrofonu byly mnohem jednodušší.

„Je to takový stres, jako když jdu darovat plazmu nebo krev, takže tak hrozné to není,“ dodal Jakub, který je pravidelným dárcem krve. „Už mám i nějakou plaketu z nemocnice v Hradci Králové,“ dodal.

Jakub má široký okruh zájmů. „Lítám na padáku, paragliding zapadá do toho zkoušet nové věci. Taky se rád potápím, což zase zapadá do cestování. Myslím, že je krásné se na tu lokalitu podívat jak z ptačí perspektivy, tak pod mořem. Baví mě turistika a poznávání měst,“ vypočítal. Není divu, že při těchto aktivitách nemá čas ještě na partnerku, takže je single.

Další články

Načítám