Hlavní obsah
Článek

Pořádný šok připravil na karlovarském filmovém festivalu moderátor Leoš Mareš (48). Nechal si totiž přímo zde, v jednom ze zkrášlovacích salonů, odbarvit vlasy na blond. Nový účes ukázal na párty partnerské automobilky.

Leoš dorazil do Varů ve středu a spolu s manželkou Monikou měli naplánované focení. Kvůli tomu museli i do salonu. A přímo na místě se Mareš rozhodl svěřit do rukou kadeřníka Mártyho Tyla a nechat se poprvé v životě odbarvit. S vlasy naposledy experimentoval docela nedávno, když šel dohola kvůli natáčení reklamy.

V odbarvování následoval oba své syny Matěje a Jakuba. „I tvoje bývalá žena je odbarvená, to budete hezká rodinka,“ smála se jeho současná manželka. „A Alex je taky blond, kdo ví, jestli je vůbec tvoje,“ pokračovala slovní přestřelka mezi manželi, kterou moderátor odvysílal na sociálních sítích.

Líbí se vám Mareš s blond vlasy?
Ano
21,3 %
Ne
78,7 %
Celkem hlasovalo 22110 čtenářů.

Leoš připravil šok všem, koho na párty v Císařských lázních ve Varech potkal. Jediný, kdo to věděl dopředu, byl Filip Vaněk, který se páru postaral o styling. Jak to Leošovi s Monikou i dalším hostům večírku slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám