Hlavní obsah
Článek

Dcera Dary Rolins (51)Matěje Homoly letos oslavila už šestnácté narozeniny. Nad tím, jak rychle čas letí, se nyní pozastavil Leoš Mareš (48), který Lauru potkal na pražském koncertě a nevěřil svým očím, když půvabnou blondýnku viděl.

„Ten čas tak strašně letí. 16. Pamatuji si tě takhle maličkou. Strejda Leoš. Mámě bylo ve Zvonkách o čtyři roky méně než tobě,“ napsal oblíbený moderátor k fotografii s Laurou.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých komentářů. Emotikon srdíčka pak u snímku nechala i Dara Rolins.

„Čumím jako puk. Taky jsem ji nepoznala, až podle označení. Je to krásná slečna,“ napsala jedna z fanynek. „Wau, Lola je nádherná,“ podotkla další. „Krásná a elegantní žena po mamince,“ souhlasí další.

Jakým kariérním směrem se Dařina dcera vydá, je zatím otázka. Ale velmi ji láká zahraničí, jak nám zpěvačka nedávno prozradila. „Vypadá to, že chce do světa studovat jazyky. Baví ji v tomto věku spousta věcí, což je správně. Netroufám si říct, co přesně bude dělat, ale podpoříme ji v čemkoliv smysluplném. Má i spoustu sportovních koníčků, tak se necháme překvapit,“ prozradila Dara Super.cz.

Další články

Načítám