Hlavní obsah
Článek

Dovolenou v Americe se rozhodl Leoš Mareš (48) ukončit stylově. Poté, co se s manželkou Monikou vrátil z luxusního resortu v Utahu zpět do Las Vegas, zamířil do tetovacího salonu. Na těle mu tak přibyla nová kérka.

V městě hazardu, kde se může stát opravdu cokoli, sice nezažil žádnou divokou party, i přesto si odváží krásnou vzpomínku. „Las Vegas a kérka, po které jsem toužil,“ svěřil se Leoš Mareš fanouškům.

Na ruku si nechal vytetovat jména svých tří dětí. Vedle fotky nové kérky se pochlubil i snímkem s Jakubem, Matějem a Alex. „Když si uděláte tetování střízlivý a ještě dopoledne,“ dodal vtipně k záběrům z tetovacího salonu, kam ho doprovodila manželka.

Svou novou malůvkou na ruce Leoš Mareš okamžitě dojal fanoušky. Mnozí by mu dokonce přáli další přírůstek do rodiny. „A ještě tam zbývá dost místa,“ okomentovala tetování jedna ze sledujících. „Stejně mám pořád pocit, že ze států se vás vrátí o jednoho víc,“ stálo v jednom z mnoha komentářů. Leoš Mareš tak ukončil pohádkovou dovolenou v USA, po které se opět vrací do ranního vysílání v rádiu.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám