Hlavní obsah
Článek

„Dovolená s manželkou začíná. Bude prdel,“ těmito slovy započal Leoš Mareš (48) svou dovolenou s manželkou Monikou Marešovou (43). Manželé se tentokrát vydali do Ameriky, odkud posílají svým fanouškům pozdravy. Prvně sdíleli příspěvky z Las Vegas a pak přeletěli do luxusního resortu, který je ukrytý v pustinách amerického státu Utah.

Samotný let vrtulníkem byl nejen pro Leoše s Monikou, ale také pro sledující i úsměvným zážitkem, jak moderátor informoval. „Tohle je asi nejlepší video, které jsem kdy natočil. Letíme a Monice se chce čůrat. No letíme samozřejmě dál a Monice se chce už hodně čůrat. Jako hodně, hodně čůrat, jestli mi rozumíte? Tak se ptám pilota, zda můžeme přistát a on řekl, že samozřejmě, že je to helikoptéra. A zbytek už je historie,“ napsal Leoš jako poznatek k jejich cestě.

Nyní už manželé sdílí příspěvky z výše zmíněného resortu, který navštěvují i světové celebrity. Noc vyjde přibližně na 120 tisíc korun, ale může se dle volby typu ubytování vyšplhat až na 215 tisíc korun. „Sen,“ uvedl Leoš Mareš k jednomu z videí, které zaznamenává část ubytování nabízejícího mimo jiné i dechberoucí výhledy.

A právě fanoušci jsou opět velmi rádi, že manželé tyhle střípky z neobyčejných výprav sdílejí. „Od prvního okamžiku mi tečou slzy. Děkuju za vaši spontánní sdílenou radost, za tu překrásnou misi, kam málokdo z nás dostane se. Úchvatný, skutečný sen,“ vzkázala jedna z fanynek.

„Přesně, jak to paní napsala. S vámi se člověk aspoň podívá na místa, kam se v životě ani nedostane. Pro nás obyčejné lidi je to nedostupný sen,“ napsala příznivkyně.

„Nádhera. Jen si vychutnávejte ty všechny krásy naší planety. Jako z Duny,“ shoduje se další. „S vámi se podívám tam, kam bych se nikdy v životě nepodívala. A za to vám moc děkuji,“ uvedla k příspěvku.

7
fotek

Další články

Načítám