Hlavní obsah
Článek

Ač se to nezdá, tak Leona Machálková (57) před pár dny oslavila už 57. narozeniny. Slavit odjela do Itálie, kde studuje její syn Artur Šípek. Užili si tak společně strávený čas nejen v Miláně, ale i na výletech v okolí.

Zpěvačka se pochlubila synem na společných snímcích. Vedle chození po památkách v Miláně, kde Artur studuje design, si užili i návštěvy kaváren, výlet k italskému jezeru nebo prohlídku galerie. „Děkuji z celého srdce všem přátelům a kamarádům za milá přání k mým narozeninám. Oslavila jsem je se synem Arturem v Miláně a moc jsem si to užila. No a jedeme dál,“ svěřila se Leona.

Ze syna Machálkové je už dospělý muž a nešlo si na fotkách nevšimnout, jak moc je podobný svému otci. S designérem Bořkem Šípkem měla zpěvačka jediného syna, jako pár spolu žili deset let a i po rozchodu zůstali dobrými přáteli, Leona mu byla nablízku i v době těžké nemoci.

„Moc vám to sluší Leonko. Ta podoba Artura s tatínkem je neuvěřitelná,“ napsala jí jedna z fanynek. „Jejda ten vyrost. Není možný. Podobný tatínkovi. Ať se vám oběma daří,“ stálo v další zprávě. „Všechno nejlepší, Artur je celý pan Šípek,“ napsala zpěvačce v množství gratulací k narozeninám další z fanynek.

Další články

Načítám