Hlavní obsah
Článek

Pracovní povinnosti svedly dohromady italskou modelku Vittoriu Ceretti a urostlého anglického herce Thea Jamese (39) na italský ostrůvek Capri. Právě tam se totiž natáčela reklama pro značku Dolce a Gabbana, kde tito dva představovali zamilovaný pár…

Modelka, která vešla do všeobecného povědomí i mimo modelingový průmysl poté, co se stala přítelkyní herce Leonarda DiCapria (49), na sobě měla bílé bikiny a její protějšek plavky ve stejné barvě. Na motorovém člunu pak mělo dojít i na líbací a objímací scénu. Na kolikátý pokus se ji podařilo natočit, není jasné, ale Leonardovi by se na podobné záběry asi nedívalo úplně příjemně.

Vittoria ale musí být v tomto ohledu vůči svému partnerovi ještě mnohem tolerantnější, Leo před kamerou mnohdy musí předvést i mnohem odvážnější milostné scény. Nutno podotknout, že ani Theo není singl, naopak je od roku 2018 ženatý, a to s irskou kolegyní Ruth Kearney. Mají spolu dokonce už i dvě děti.

Pokud jste pohledného Angličana ještě nezaregistrovali, stačí si pustit například seriály Sanditon, Bílý lotos, Policajt z New Yorku, X-Men ’97 nebo nejnověji Getlemany. Mezi další jeho slavnou roli patří Tobias Eaton zvaný Čtyřka ve filmech Divergence, Rezistence a Aliance.

Další články

Načítám