Hlavní obsah
Článek

Lela Vémola (35) je ve 4. měsíci těhotenství. S manželem Karlosem (39) čekají třetího společného potomka. Pro Karlose to bude pátý. „Mám obrovskou radost. Ke štěstí mi chyběl Arny. Mám Karlose juniora, Rockyho, Arny chyběl. Jsem rád, že je tady,“ řekl Super.cz Karlos.

Na Lele je těhotenství už pěkně znát. Protože všechny testy jsou v pořádku, konečně se mohla pochlubit. „Chodila jsem oblečená, aby to nebylo vidět a někoho to nenapadlo. Chtěli jsme to mít výjimečné, podařilo se, myslím,“ usmála se Lela.

„Cítím se dobře. Ranní nevolnosti byly, ale toto těhotenství je nejlepší z těch tří. Jsem unavená,“ upřesnila s tím, že Karlos je nyní její velkou oporou a pomáhá.

„Pomáhá mi, hodně mě překvapil. Nosí mi jídlo, když jsem vyčerpaná, vezme děti, abych si pospala. To je velká pomoc pro každou těhotnou,“ vysvětluje.

Karlos si syna velmi přál. A jak prozradil, s potomstvem ještě nekončí. „Co to bude příště, už je mi jedno, to nechám na mamince. Holčička je tatínkova, ta je furt se mnou, kluk je mamánek. To vidíte i tady. Mě si ani nevšimne, přesto jsem chtěl kluka,“ dodal Vémola.

5
fotek

Další články

Načítám