Hlavní obsah
Článek

Velký kámen ze srdce spadl Lele Vémola (35). Má už skoro měsíc po operaci dvou cyst na zubech. A nejen, že může normálně jíst, ale hlavně dobře dopadlo vyšetření na histologii. Nález nebyl zhoubný.

S dobrou náladou a manželem Karlosem Vémolou (39) tak Lela vyrazila na první společenskou akci po rekonvalescenci, premiéru filmu MIKI o slovenském mafiánovi Mikuláši Černákovi. „Ještě se mi to hojí, protože je horko, tak mám pořád v ústech stehy. Ale hlavně že to dobře dopadlo,“ řekla Super.cz Lela, která si prožila několik týdnů na neplánované dietě.

Mohla jsem jíst jen kašovitou nebo tekutou stravu. A všechny ty věci jsou sladké, tak mi to už lezlo krkem. Dokonce jsem vylizovala i sůl z brambůrků,“ popisovala. Pak to vyřešila tak, že si normální jídlo mixovala. A teď už může jíst normálně. „A teď jím úplně všechno, extrémně mi chutná,“ dodala.

Na premiéře v kině Lucerna Lela opět rozdávala úsměvy a pozornost přitahoval i její sexy model se zvířecím vzorem. „Myslím, že k mafiánům ta tygrovaná, co se týče žen, patří. Přesně proto jsem si ho vybrala,“ vysvětlila Lela, která v našem videu vyprávěla i o svých vlastních zkušenostech se slovenskou mafií.

Další články

Načítám