Hlavní obsah
Článek

K hostům na narozeninové oslavě Lely Vémola (35) patřila i česká Barbie Gabrielle Jiráčková (24). Přiznala, že Lela byla, co se estetických úprav týče, jejím vzorem. A už ji skoro dohnala. Na párty předvedla své nově vyztužené obří silikonové poprsí.

„Známe se několik let, nejprve jsme si dopisovaly přes Instagram, radily jsme si různé zkrášlovací tipy. Později mě Lela pozvala do své talk show a od té doby jsme kamarádky. Občas si všimla, že nás lidi srovnávají, ale řekla bych, že každá jsme krásná nějakým jiným způsobem. Nedá se srovnávat, která má co větší nebo menší. Každopádně je Lela krásná žena. Sledovala jsem ji, ještě než byla s Karlosem, a už kdysi byla můj vzor. Já ještě nebyla známá a ona už si dělala takové krásné úpravy,“ řekla Super.cz Jiráčková.

Česká Barbie si nejaktuálněji nechala opět upravit poprsí. Tentokrát ale nešlo o zvětšení ani žádný zdravotní problém s implantáty. „Začátkem roku jsem byla na finální operaci prsou, kterou jsme s mým lékařem domlouvali už dva roky. Na ta prsa je vyvíjen neustále velký tlak, protože denně trénuji taneční choreografie a chodím do fitka. Z dlouhodobého hlediska by si ta prsa nemusela udržet dokonalý kulatý tvar. Nechali jsme původní implantáty, které mám dva roky, ale prsa jsme upevnili za pomoci kolagenu z mé vlastní kůže,“ popsala.

A je v plánu nějaký další zákrok? „Ve vizuálu jsem si splnila víceméně všechno, co jsem chtěla. Uvidíme, zda mě něco ještě do budoucna zaujme. Ale teď spolupracuji s jednou Korejkou a v Koreji je teď jeden populární zákrok. Holky si tam jak na běžícím pásu nechávají prodlužovat nohy. Ale to je zatím u mě nepravděpodobné, protože si nedokážu představit, že bych si v mém životě udělala čas na dva až tři roky rekonvalescence, když kolikrát nemám trpělivost si nechat dva tři dny vstřebat botox. Ale kdybych se náhodou někdy nudila,“ krčila rameny.

Další články

Načítám