Hlavní obsah
Článek

Lela Ceterová (35) je žena, která se o sebe a svůj zevnějšek ráda stará, což se ostatně odráží i na její postavě, kterou má po dvou dětech perfektní.

Své štíhlé křivky ukázala po delší době fanouškům na sociálních sítích. Manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly (39) se rovnou odhalila v černém spodním prádle, ve kterém její postava dokonale vynikla.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty milých vzkazů a lichotek. „Jsi nádherná, sexy a máš dokonalou postavičku,“ vzkázal obdivovatel. „Jste velmi krásná a sexy žena,“ podotkl další. „Wau, mega nádherná. Miluju vás,“ napsala fanynka.

Lela Ceterová se netají estetickými ani plastickými úpravami, které podstoupila. Tyhle procedury jsou často středem kritiky, tu ale Lela vůbec neřeší.

„Milion lidí, milion chutí. Proč přirozená děvčata mají komentáře na mé upravené tělo? Když se cítí tak přirozeně, proč chodí na vlasy, holí se, nechávají se tetovat, chodí na botox? To také není přirozenost. Když chtějí se mnou konverzovat na toto téma, tak ať přestanou chodit na úpravy, přestanou se malovat a můžeme se bavit. Neznám žádného člověka z mého okolí, který by hejty nedostával. Jedním uchem to jde dovnitř, druhým ven. To spíš moje maminka to řeší. Já jí říkám, že kdybych se tím měla zabývat, řešit to, tak se zblázním. Mám tolik práce kolem dětí…,“ řekla Lela nedávno Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám