Hlavní obsah
Článek

Po letech vztahu s přítelem Volkanem Kaynakem moderátorka Lejla Abbasová (44) často dostává dotazy, kdy si konečně řeknou společné ano. Papír, který zpečetí jejich lásku, ale prý nepotřebují.

„Nesním o svatbě, je to spíš dané tím, že pro mě nejvíc určující závazek pro ten vztah jsou děti, a to jsme si splnili třikrát. Svatba by byla jen příjemná třešnička. My se už teda třikrát zasnoubili. Když to přijde, přijde, když to nepřijde, tak to nepřijde,“ řekla Lejla Super.cz s ús

Lejla se nám během rozhovoru také přiznala, že nyní má s partnerem plán, který po finanční stránce vyšel jako velká nákladná svatba, a moc se na to celá rodina těší.

„My máme teď takovou velkou nákladnou svatbu tak, že jedeme všichni do Keni. Že se nestřídáme, ale pojedeme tam všichni společně. A abychom to rozjeli, tak si s sebou vezmeme Vanesu, Elinku, pojede i Davidův kámoš, takže jede dohromady sedm dětí. To už je fakt finančně velká svatba. Davidův kámoš si to teda platí sám. Místo nákladné svatby ty peníze dáme do velké dovolené bez nějakého přemýšlení nad penězi,“ dodala Abbasová.

Další články

Načítám