Hlavní obsah
Článek

Díky své výšce a mírám se modelingu věnovala už jako náctiletá. Kdyby tehdy někdo Lejle Abbasové (44)řekl, že bude přehlídková mola brázdit i po čtyřicítce, asi by se od srdce zasmála. Dnes si to užívá, a jak sama tvrdí, patří do kategorie, která je nepostradatelná.

Moderátorku jsme potkali na autorské přehlídce Martiny Pipkové Loudové, kde předvedla své ultra štíhlé tělo hned v několika modelech. „Já jsem tady takový doplněk. Je teď velká výhoda toho, že se říká stáří vpřed. Takže jsem tady za tu kategorii zralé krásy, je fakt, že některým těm holčinám je dvacet, jsem tedy jednou tak starší a v pohodě bych mohla být jejich máma. Jsem tady za kategorii, která je nepostradatelná, všechny dámy se chtějí hezky oblékat,“ dodala pro Super.cz Lejla, která se věnuje zejména moderování, přehlídky jsou pro ni zábava.

Jako čtyřnásobná máma je Lejla neustále v jednom kole, a to i na konci školního roku. „Máme toho hodně, už se vyřizují kroužky na další rok. Máme rozlučky se školkou, protože kluci nastupují do školy, dcera končí první ročník, do toho se David vrací ze školy v přírodě. Mám pocit, že nevím dne a hodiny. Máme domácnost přes mobil v těchto dnech,“ svěřila se se smíchem a dodala, že dvojčata Theo a Ben už půjdou do školy.

„Jdou do přípravné, protože jsou červencoví a narodili se předčasně. U kluků by se to nemělo s raným nástupem do školy přehánět. Ale Ben je zděšený, protože neumí číst a psát a neví, co v té škole bude dělat,“ řekla nám moderátorka s tím, že děti stále neřeší, co maminka dělá. „Nevnímají to, snažíme se je od toho držet zpátky, ale u těch malých míň než u Davida, taky nebyl Instagram, ale oni to nevnímají. Teď se naučili říkat, že maminka dělá moderátorku a David říká, že jsem modelka, to mě pobavilo,“ dodal Lejla Abbasová, která má s Michael Kocábem nejstaršího syna Davida. Dceru Iman a dvojčata má pak s partnerem Volkanem Kaynakem.

8
fotek
Související témata:

Další články

Načítám