Hlavní obsah
Článek

O herci Janu Antonínu Duchoslavovi není v posledních letech téměř slyšet. Představitel Vikiho Cabadaje ze Sněženek a machrů herectví již před časem odložil na druhou kolej a ani nyní toho nelituje.

„Já se mám po té velmi dlouhé době pořád velmi dobře,“ smál se, když jsme se zeptali, jak se má, když o něm není téměř ani vidu, ani slechu. Sem tam si ale s herectvím ještě zalaškuje. „Já si tak občas dokonce někde zahraji, teď zrovna pracuji na jednom projektu s Olgou Lounovou (43), ale nechybí mi to moc a rozhodně mi nechybí takové to strojové herectví,“ rýpl si během rozhovoru pro Super.cz do televizních seriálů.

Do denního televizního seriálu by jen tak nešel, kdyby ale byl seriál velmi propracovaný a dobrý, nabídku by zvážil. „Jsou nabídky, které člověk neodmítne, protože jsou velmi zajímavé. Netvrdím, že nemůže být zajímavý seriál, ale pak jsou nabídky, které jsou čest, a pak jsou nabídky, které se nedají odmítnout z finančních důvodů,“ glosoval Tonda.

Povídali jsme si na křtu klipu táborské rodačky zpěvačky Heather, kam Jan Antonín Duchoslav dorazil, aby se stal jedním z kmotrů. Tonda je jinak otcem dvou synů a nerad by, aby se vrhli na herectví, aniž by měli nějaké klasické vzdělání. „Jeden nastoupil na střední školu na stavárnu a druhý je v sedmé třídě, tak má čas. Uvidíme, jak dopadnou. Já je do ničeho netlačím. Chci po nich jediné, aby si uzavřeli nějaké vzdělání a pak ať si dělají, co chtějí, je to jejich život,“ doplnil s úsměvem.

5
fotek

Další články

Načítám