Hlavní obsah
Článek

Česko i Slovensko mají už pár týdnů novou hvězdu, a to vítězku slovenské reality show Růže pro nevěstu Stanku Lučkovou. O té Super.cz už v minulosti psal. Stanka se totiž v Česko-Slovenské Miss, kterou vyhrála Klára Vavrušková, stala Miss Earth a Slovensko reprezentovala na světové soutěži krásy. Na stejné soutěži, kde se na třetím místě umístila právě Klára.

V Růži pro nevěstu osmnáct dívek bojovalo o srdce fešáka Radka. Ten si v reality show jako partnerku vybral právě Stanku. Bohužel vztah návrat do reality nepřežil.

„Poznávání mimo reality show ve skutečném životě nabralo úplně jiný rozměr. Neřešili jsme jen Srí Lanku, randíčka a krásnou přírodu a sami sebe, ale bylo potřeba se poznávat na jiné úrovni. Tam byl problém. Začali jsme se víc a víc poznávat. A stane se, že to lidem nevyhovuje a přijde rozchod,“ řekla Super.cz Stanka.

Nyní je modelka single. „Žádná z nás nevěděla, jaký muž tam bude, jak bude úžasný. Žádná z nás tam nemohla jít s přesvědčením, že se zamiluje. Byla jsem myslím stejně nastavená jako ostatní dívky,“ upřesnila.

Důvod rozchodu ale neřekla. „Mrzí mě to. Radka vnímám jako dobrého člověka. Ale i on si najde svoji spřízněnou duši. Na každého z nás čeká někdo, s kým si bude úplně rozumět,“ dodala Lučková, která dorazila na módní show Poner s překvapivým doprovodem.

Dorazila s pokerovou hráčkou Bárou Mlejnkovou, která se netají lesbickou orientací. „Bára je sympoška. Od začátku mi držela palce, měla vtipné komentáře. Porozuměly jsme si na určité vlně. Chtěla jsem se s ní seznámit. Dnes se vidíme poprvé,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám