Hlavní obsah
Článek

První velkou muzikálovou premiéru v Divadle Kalich má za sebou. Sice tady účinkuje už v Biografu láska, ale na slavnostní premiéru tehdy usedla v hledišti s bývalým partnerem Petrem Kolečkem. Během muzikálu Tajemství už mezi diváky seděla její nová láska, právník Michal, kterého nám Denisa Nesvačilová (33) představila na začátku července.

„Snad to všechno klaplo a za pár hodin bych byla schopná říct, že jsem šťastná,“ sdílela s námi své pocity hned po představení herečka. „Můj kluk seděl ve druhé řadě a myslím, že brečel. Kvůli mně poprvé. Říkala jsem Danovi Landovi, že moc děkuji za tuhle příležitost, díky které jsem svého kluka viděla poprvé brečet,“ svěřila se Super.cz Denisa.

Z představení byla o to víc nadšená, že je duší rockerka, i když hity Hany Zagorové z předchozího muzikálu si nakonec také zamilovala. „Rock se mi zpívá líp než pop,“ přiznala s tím, že už se těší na koncert autora muzikálu Daniela Landy v O2 areně.

Denise sice už začala divadelní a natáčecí sezona, v našem videu prozradila, že začíná mj. točit seriál navazující na ZOO, ale ještě jsme zavzpomínali na léto. „Měla jsem čtyři týdny volna, takže jsme byli v Rakousku a v Řecku. Snažila jsem se to maximálně využít,“ řekla nám Denisa, která si letní volno každý rok o trochu prodlužuje. Ale dva roky prázdnin to hned tak nebudou. „To až časem a z jiných důvodů,“ naznačila, že přemýšlí i o založení rodiny.

Další články

Načítám