Hlavní obsah
Článek

Paříž lásce přeje. Herci, kteří v seriálu Emily in Paris ztvárňují pár, se do sebe skutečně zamilovali. Jejich pouto i chemii je vidět na sto honů, za sebou mají ale také velkou vztahovou zkoušku. Paul Forman (30) byl pro Ashley Park (33) oporou během náročného septického šoku, kvůli kterému byla hospitalizována v Dubaji.

Sepse herečku zasáhla po prodělané angíně, když spolu s Paulem trávili dovolenou na Maledivách. Zdravotní potíže u ní vyústily v kritický septický šok a ten zasáhl několik jejích orgánů. Později napsala Ashley Formanovi veřejné poděkování za to, že při ní „během toho všeho bezpodmínečně stál“.

K příspěvku na sítě přiložila fotografie, na nichž ji Forman líbá na čelo a drží za ruku ve chvíli, kdy leží na nemocničním lůžku. „Vlastně se cítím šťastná. Byl to tak trochu zázrak, jak jsem se zotavila. Myslím, že bez něj bych to nezvládla. Všichni ostatní byli na druhé straně světa,“ svěřila se později deníku The Sun sama Ashley, která to se zdravím v životě neměla jednoduché. Během dospívání bojovala totiž s leukémií.

Na premiéře letošní sezony Emily in Paris se herečka nechala slyšet, že se ze šoku stále ještě zotavuje. „Snažím se získat zpět své zdraví a dostat se zpátky na nohy. Hodně se věnuji zahradničení. Nevím, jestli dobře, ale věnuji se mu,“ svěřila se s úsměvem Ashley.

Láska jako z trám vznikla na natáčení populárního romantického seriálu Emily in Paris. Ten nyní odpremiéroval svou čtvrtou sérii, kterou vydává platforma Netflix po částech. Formana obsadili ve třetí sérii do role Nicolase de Leona, jenž se milostně zaplete s Mindy (Ashley Park), nejlepší kamarádkou hlavní postavy Emily (Lily Collins). A právě během natáčení třetí řady se do sebe pár postupně zamiloval. Svou stále trvající lásku potvrdili na červeném koberci během nedávné premiéry (video výše).

O tom, že Ashley s Paulem chodí, se poprvé začalo špitat v říjnu 2023. Přestože na sociálních sítích oba herci často zveřejňovali společné fotografie, svůj vztah oficiálně potvrdili až v lednu letošního roku. Společných zážitků už mají na kontě i tak nepočítaně. Když si Ashley vyvrtla kotník, Paul ji na akce vozil na vozíku, jeli společně dokonce i do Polska pomáhat jako dobrovolníci uprchlíkům z Ukrajiny, ruku v ruce obrážejí také módní přehlídky, jelikož Paul se aktivně věnuje modelingu.

Nyní herečka a zpěvačka o svém milém promluvila taká pro časopis Cosmopolitan. Tam se přiznala, že i když se v minulosti zavázala, že už nikdy nebude chodit s hercem, po čase stráveném s Paulem změnila názor: „Jedním z důvodů, proč jsem se s ním chtěla přátelit a nakonec se do něj zamilovala, je to, že je tak velkorysý a laskavý. A to jako kolega i jako přítel,“ rozpovídala se herečka korejského původu. Snad už si ztřeštěná Mindy své zdravotní trable vybrala a jejich láska jim pokvete i nadále.

Další články

Načítám