Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Lana Del Rey (39) je od včerejšího dne vdanou paní. Interpretka takových hitů jako Born To Die nebo Summertime Sadness řekla své ‚ano‘ Jeremymu Dufrenemu, kterého představila veřejně jako svého partnera teprve nedávno.

S velkými svatebními přípravami se páreček rozhodně nezaobíral a veselku oba pojali velmi nekonvenčně. Devětatřicetiletá umělkyně si vzala svého vyvoleného v Des Allemandes v Louisianě ‚na dvorku‘ zátoky, kde Dufrene provozuje výlety lodí do bažin s aligátory.

Bílé šaty nevěstě ani oblek ženichovi ale nechyběly. Zpěvačku také dovedl ‚k oltáři‘ podle tradice její tatínek Robert Grant. Lana zvolila romantické svatební šaty s volánem okolo ramen a dekoltu s rozšiřující se sukní a vyčesaný drdol se spuštěným zvlněným culíkem, zatímco ženich zkombinoval tmavomodrý oblek a vestičku s bílou košilí a hnědým obutím.

Lana se společně s Jeremym poprvé oficiálně objevila na veřejnosti začátkem měsíce, a to na svatbě modelky Karen Elson. Znají se už ale poměrně dlouho, jelikož Lana absolvovala výlet s kamarádkami na jeho lodi již před několika lety. Z předešlého vztahu má Jeremy dvě dcery a syna. Zda dojde na založení rodiny i s Lanou, je ve hvězdách…

Související témata:
Jeremy Dufrene

Další články

Načítám