Hlavní obsah
Článek

Jen měsíc poté, co vyšel najevo její vztah s průvodcem Jeremym Dufrenem, který v zátoce Des Allemandes v Louisianě provozuje výlety lodí do bažin s aligátory, se zpěvačka, skladatelka a textařka Lana Del Rey (39) za svého partnera minulý čtvrtek provdala. Svatba se konala poblíž zmíněné zátoky.

Nyní se hudebnice ozvala na fanouškovském profilu na sociální síti, aby se vyjádřila k dění uplynulého týdne. S partnerem prý čelí mimořádné nechtěné pozornosti a zájmu paparazzi fotografů. „Bohužel místní pár z města Houma nepřestává každé ráno létat drony k našim oknům a sledovat nás,“ začala Lana svůj komentář.

„A kdyby Sara Michelle Champagne a Kruesch (slavný neworleanský paparazzi) mohli přestat střídat vozy a sledovat nás po odlehlých částech země a ve photoshopu upravovat můj prsten na perlový, vím, že bychom se cítili mnohem bezpečněji,“ shrnula Del Rey do jediné věty spoustu věcí, které má na srdci.

V čem má zcela jasno, jsou city k jejímu partnerovi, nyní již manželovi. „Jeremy je jedinečný. A úžasný. A jsme velmi šťastní.“

Fanoušci však vyjadřují pochybnosti, když zpěvačce hromadně vzkazují, že pevně věří, že mají podepsanou předmanželskou smlouvu. Majetek interpretky hitů Born to Die, Summertime Sadness nebo Video Games se odhaduje na třicet milionů dolarů. „Předmanželská smlouva Lany Del Rey by měla být neprůstřelná“ či „Jen chci říct: Lano, prosím, udělej si předmanželskou smlouvu“, píší zpěvačce fanoušci ve velkém.

S Dufrenem se Del Rey seznámila v roce 2019 na jedné z vyjížděk na lodi, kterou řídil. U kormidla tehdy nechal na chvíli i Lanu, kterou průvodce natolik okouzlil, že se před pár dny stal jejím manželem. Dufren je o deset let starší než zpěvačka a je otcem tří dětí.

Další články

Načítám