Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (38) překvapila miliony svých fanoušků velmi zásadní změnou svého účesu. Zpěvačka, která byla v posledních letech známá jako platinová blondýna, se ukázala s černými vlasy.

Lady Gaga od svých počátků, kdy byla během svých vystoupení téměř k nepoznání, časem dospěla k elegantnímu vzhledu a její známkou byly v posledních letech delší, chemicky odbarvované blond vlasy. Každý ale občas v životě potřebuje změnu a u zpěvačky je těch změn v poslední době skutečně mnoho. Nedávno na olympiádě v Paříži prozradila, že je zasnoubená se svým dlouholetým přítelem podnikatelem Michaelem Polanským a také se hovořilo o údajném těhotenství.

Samozřejmě není jasné, jestli je účes skutečný, nebo se jedná jen o paruku, Lady Gaga už se ale v novém účesu ukázala dvakrát na svém profilu na sociální síti. Jednou ve volném tričku zahrála na klavír a podruhé sdílela několik fotek, které by měly být propagací na zpěvaččinu novou hudbu. Nová barva by pak mohla podpořit i nedávné spekulace o těhotenství Stefani Joanne Angeliny Germanotty nebo Lady Gagy, protože jak je známo, odbarvování se v těhotenství nedoporučuje.

A zatímco fanoušci zpěvačky, kterých má na instagramu víc než 56 milionů, barvu vlasů vesměs chválí, u čtenářů Daily Mailu se s pochvalami zrovna pytel neroztrhl. „Myslel jsem, že to je Marilyn Manson,“ míní jeden z nich. „Ou ne, to není moc hezké,“ nebo „Vypadá zvláštně,“ ozývá se v dalších komentářích.

Tak uvidíme, jestli zpěvačka přizná barvu a zanedlouho sundá paruku, nebo se ukáže, že si vlasy skutečně nechala nabarvit. Je také otázkou, jaký vzhled bude preferovat na své svatbě. Její podrobnosti ještě nejsou známé, co už je ale podle zahraničních médií jisté, je to, že snoubenci budou mít předmanželskou smlouvu. Gaga má totiž jmění odhadované na 900 milionů dolarů a její úspěšný snoubenec na 600, takže v tomto případě bude lepší vše v předmanželské smlouvě vyřešit.

Další články

Načítám