Hlavní obsah
Článek

Hudební ikona Lady Gaga (38) se nechala strhnout zpívajícím davem a dopřála mu tak nečekané vystoupení. Zatímco seděla v autě před hotelem, fanoušci začali prozpěvovat její píseň k filmu Zrodila se hvězda. Po několika okamžicích vystrčila zpěvačka hlavu ze střechy vozidla a zpívala společně s lidmi.

Píseň Always Remember Us This Way je součástí soundtracku filmu Zrodila se hvězda z roku 2018, kde Gaga zářila vedle Bradleyho Coopera. Známější skladbou ze snímku, která vyhrála nespočet ocenění včetně Oscara, je srdceryvný duet s názvem Shallow.

Když píseň skončila a všichni fanoušci jásali, vyfoukla Gaga směrem k davu několik polibků a zamávala. Improvizované vystoupení si zřejmě užila stejně jako jeho diváci. Později dokonce vytáhla svůj tablet a pustila fanouškům krátkou ukázku své připravované skladby.

Na pátečním ceremoniálu vystoupila Lady Gaga u řeky Seiny s písní Mon Truc en Plumes od zpěvačky Zizi Jeanmaire. Krátce poté, co její cover verze obletěla celý svět, zveřejnila Gaga na Instagramu zprávu: „Cítím se neskutečně vděčná, že jsem byla požádána, abych letos zahájila pařížské Olympijské hry 2024, i když nejsem francouzská umělkyně.“

„Vždycky jsem cítila zvláštní vztah k Francouzům a ke zpívání francouzské hudby. Nechtěla jsem nic jiného, než vytvořit vystoupení, které by zahřálo srdce Francie, oslavilo francouzské umění a hudbu, a při tak významné příležitosti všem připomnělo jedno z nejkouzelnějších měst na světě - Paříž,“ pokračovala Gaga. Nakonec vzdala hold všem sportovcům a sklonila se před jejich talentem.

Po svém vystoupení na slavnostním zahájení, které prý odzpívala stejně jako její kolegyně Céline Dion bez nároku na honorář, nyní tráví ve francouzské metropoli čas fanděním a sledováním prvních závodů.

A právě tam hudebnice omylem světu prozradila, že se zasnoubila se svým dlouholetým přítelem, podnikatelem a investorem Michaelem Polanskym. O novinku se podělila s francouzským premiérem Gabrielem Attalem během představování na tribuně. Video z jejich setkání koluje na tiktoku, oficiální vyjádření ale zatím neproběhlo.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Gaga je známá tím, že pravidelně překračuje hranice v oblasti pop music, což dokazuje směsí různých žánrů na svých albech, od elektronického popu po jazz a country. Její schopnost adaptace a experimentování s různými styly ji odlišuje od ostatních.

Fanoušky si ale získává i svým hereckým talentem, který předvedla právě třeba ve filmu Zrodila se hvězda nebo Klan Gucci. Na podzim dorazí do kin velmi očekávaný druhý Joker s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli, kde Gaga ztvárňuje Harley Quinn.

Související témata:
Gabriel Attal

Další články

Načítám