Hlavní obsah
Článek

Nejen zastání se dostalo Yvoně Maléřové. Poté, co na ni práskla veřejně její sestra Simona Krainová (51), se kterou mají mít nyní vztahy na ostří nože a nejsou v kontaktu, že její krása rozhodně není zázrakem přírody, se modelka dočkala vlny hejtů. Yvona má podle sestry lifting obličeje a chodí na botox. Také Yvona si ovšem od té doby musí číst nechutné urážky.

„Lady Botox. Kdyby nebylo Simony, nikdo ani neví, kdo je paní Maléřová. Jen ji neustále kopírujete, je to spíš trapné,“ zveřejnila jeden z hejtů Yvona, která se rozhodla na to veřejně reagovat.

„Vidím, že to teď nebudu mít lehké, ale jak se říká? Co tě nezabije, to tě posílí,“ napsala na Instagram s tím, že to není jediná nepěkná zpráva, která jí přišla.

Ve většině případů se ale dočkala velké podpory od svého početného publika. „Je pravda, že díky Simoně znám Yvonu. Ale Yvona mě baví daleko víc než Simona,“ napsala jedna z fanynek.

„Podle komentářů je vaše bublina v pořádku. My vás nedáme,“ napsala další. „Miluju vás s botoxem i bez,“ ozvala se další sledující. „Jste baba jak fík. Jestli máte botox nebo lifting, chci kontakt. Páč už potřebuju taky,“ dodala vtipně další žena, která se Yvony zastala.

Další články

Načítám