Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a starší sestra krále popu Michaela Jacksona (†50) La Toya Jackson příliš často společnost nevyhledává, ale v uplynulých dnech jste ji mohli potkat ve Španělsku. O víkendu zašla na večeři s několika přáteli do jedné z restaurací na Mallorce. Setkala se tam mimo jiné s herečkou Teri Hatcher a její dcerou Emerson Tenney.

Osmašedesátiletá dáma vsadila na nestárnoucí klasiku v podobě černobílé kombinace a v bílé košili s černými zvonovými kalhotami, lodičkami na jehlách a s širokým páskem rozhodně nepřipomínala ženu, které se blíží sedm křížků. V těsném oblečení zřejmě chtěla dát na odiv svou útlou postavu. Zpěvačce by ovšem několik kilo navíc jedině prospělo.

La Toya si společně s bývalou Bond girl Teri Hatcher, její dcerou a ještě americkým modelem a fotografem Brucem Darnellem a realitním makléřem Marcelem Remusem udělala příjemné odpoledne a na zahrádce restaurace Ritzi se skvěle bavila. O den dříve se účastnila ještě party Remus Lifestyle Night, kterou pořádal právě věhlasný makléř. Tam La Toya vynesla červené šaty s širokou sukní a před fotostěnou s růžemi vypadala jako postava z pohádky. Její kroky posléze pokračovaly do Švýcarska, kam vyrazila letadlem v byznys třídě.

Lidé v sestře krále popu Michaela stále vidí: „Michael žije! Převtělil se do La Toyi,“ zní komentář s nejvíce lajky. Mnozí se shodují, že to vypadá, jako kdyby měli i stejného plastického chirurga. Odkazují přitom na nápadně podobný nos, bradu, čelist a celkově rysy v obličeji. La Toya, která byla v 90. letech provdaná za obchodníka Jacka Gordona, se ovšem dočkala i jiných přirovnání. „Připomíná mi E.T. mimozemšťana,“ píše jeden ze čtenářů, zatímco jiný dodává: „Zvláštní tvář, vypadá jako z videoklipu Thriller.“

Související témata:
La Toya Jackson

Další články

Načítám