Hlavní obsah
Článek

Nejmladší z klanu Kardashian-Jenner Kylie (27) se v pondělí pochlubila sérií nových fotografií v plavkách, které pocházejí z její vlastní kolekce. Přestože v lesklém, vysoce vykrojeném, stříbrném modelu s průstřihy v pase a překříženými ramínky vypadala senzačně, lidé ji zahrnuli dost nevybíranou kritikou.

Kylie se pochlubila sexy kouskem z letošní letní kolekce vlastní značky Khy, jež byla údajně inspirována plavkami z 90. let, které vytvářely sexy ženské siluety. Není divu, že si dvojnásobná maminka nenajala na pózování modelku, jelikož na její postavě dokonale vynikly. Jenže mezi lidmi se s přílišnou vlnou obdivu nesetkala. Přestože se našla spousta těch, kteří její křivky ocenili především na jejím instagramu, bylo i mnoho těch, co se nad fotkami zrovna nerozplývali.

Pod největší palbou kritiky byla Kylie kvůli svým četným zákrokům. Vzhledem k jejímu věku toho má za sebou rozhodně více, než by bylo nutné. Ostatně právě fotky Kylie před a po úpravách kolují na internetu v souvislosti s plastickou chirurgií jako jedny z nejčastějších. Mnozí tak Kylie vyčítají, že v mladých dívkách evokuje pocit vlastní nedokonalosti při pohledu na její bezchybnou tvář i postavu. Některé ze zákroků přitom absolvovala ještě jako teenagerka.

„Jestli je možné mít v sobě víc plastu než Lauren Sanchez, právě se na to díváme,“ či „Sice miliardářka, ale šílené implantáty. Ty zákroky ji dělají o dekádu starší, než ve skutečnosti je,“ nebo „Kylie, měla by sis pořídit nějako nové melouny,“ mohla se dočíst Kylie u svých fotek.

„Co je na ní ještě původní? V těch plavkách nemůže vypadat dobře snad nikdo s přirozenou postavou,“ zněl další názor, přičemž někteří ji rovnou posílají na OnlyFans. Kylie, jež je v současnosti přítelkyní herce Timothéea Chalameta, přitom kritika jejího vzhledu trápí, v jedné z nedávných epizod rodinné reality show The Kardashians se kvůli tomu dokonce rozplakala.

Další články

Načítám