Hlavní obsah
Článek

Včera Venus Williams, dnes Kylie Jenner (27)! Jak se zdá, v Paříži se nový bezmakeupový trend šíří jako lavina. Ovšem právě u Kylie, která se před šesti lety podle magazínu Forbes stala nejmladší dolarovou miliardářkou právě díky prodeji dekorativní kosmetiky své značky, by asi nikdo nečekal, že se touto cestou vydá…

Kylie se v úterý stala největší hvězdou módní přehlídky značky Coperni, která se uskutečnila před zraky tisíců lidí v zábavním parku Disneyland v Paříži. Nejmladší ze slavného amerického klanu tak následovala svou starší sestru Kendall, která vystřídala Brazilku Gisele Bündchen na postu nejlépe placené modelky světa a tuto pozici si drží už několik let po sobě.

Sedmadvacetiletá brunetka, která je zároveň dvojnásobnou maminkou, se k překvapení všech přítomných objevila na mole s minimem make-upu a podle mnohých konečně vypadala na svůj věk. Kylie totiž bývá často vytýkáno, že si ke své kráse a ženským tvarům nechala pomoci chirurgicky, a ve spojení s výrazným líčením si prý už nebyla ani podobná.

Jak se zdá, i Kylie nakonec dospěla do fáze, kdy ubírá na množství šminek, a právě tento umírněný a střízlivý look mnozí ocenili. Zdaleka ne však všichni jsou zajedno a kupodivu spousta čtenářů Daily Mailu se shodla na tom, že jim Kylie připomíná krále popu: „Vypadá jako Michael Jackson,“ znělo nejčastěji.

„Podruhé, co vidím přicházet Michaela Jacksona do Disneylandu v černých šatech,“ napsal čtenář z Chicaga. „Pardon, ale hodně připomíná MJ,“ nebo „Jediné, co vidím, je dvojník Michaela Jacksona,“ násobily se názory na toto téma.

Další články

Načítám