Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) nedávno v pořadu o své rodině dokázala, že je také jenom člověk a dotkne se jí, když jsou na ni lidé zlí. Po hejtech na svůj vzhled se snaží, seč může, aby vypadala naprosto dokonale. Podle všeho ale ani tohle není cesta.

Někteří lidé mají jistě pocit, že lidé jako Kylie Jenner nebo celá její rodina žijí v bublině a je jim zcela jedno, co si o nich lidé myslí. Modelka se ale v posledním dílu reality show The Kardashians svěřila rodině s tím, jak ji zamrzely hejty na její obličej poté, co se rozhodla nosit trochu méně make-upu. Modelka se dokonce rozplakala.

A jak se zdá, od té doby se snaží být ještě dokonalejší než dřív, o čemž svědčí její fotky na sociální síti i to, jak se prezentuje na veřejnosti. Nedávno na Instagramu zveřejnila snímky, na kterých ukazuje svou postavu i obličej s možná až příliš vyšpulenými rty, teď překvapila svým modelem na přehlídce Schiaparelli v Paříži.

Kylie dorazila v šatech, jejichž horní část tvořil korzet tak těsný, že se modelka zřejmě mohla jen sotva nadechnout. Samozřejmě pak ovšem více vynikly její vnady. Obličej zakryla závojem, který by mohl odkazovat i právě k nedávným hejtům na její vzhled. Přestože se Kylie určitě cítila jako královna, ani teď neušla dalším negativním komentářům.

„Není pochyb o tom, že to, co vytvořila, je to nejlepší v historii vůbec, ale všiml si někdo, že jí začíná trochu padat obličej?“ píše čtenář magazínu Daily Mail, který odkazuje na její úspěchy na poli modelingu, módního návrhářství nebo třeba podnikání, kdy vytvořila značku kosmetiky i oblečení.

„Je tak plná výplní a kosmetických procedur, že vypadá jako z plastu. Šaty jí nesedí a ten kapesník přes obličej mluví za vše… Všem dívkám vzkazuji, nesledujte tyto lidi, udržujte si svůj vlastní vzhled, nehrajte si s obličejem jako ona, zůstaňte přirozeně krásné,“ zní další komentář.

Kylie Jenner tak zřejmě nebude mít radost ani z nových názorů na svoji osobu. Je tak otázkou, jestli bude v úpravách obličeje pokračovat, aby byla ještě „dokonalejší“, nebo se přece jen zastaví a zkusí přemýšlet o tom, jestli by si od nich opravdu neměla dát pauzu.

Další články

Načítám