Hlavní obsah
Článek

Pokud váš život není žádný med, je třeba s tím něco udělat. Agáta Hanychová (39) má hned několik tipů, jak si osladit život. Některé fungují více, jiné méně. Recept na to, jak si poradit s hejtry na sociálních sítích, kterých povážlivě přibývá, prý stále hledá.

„Nevím, jestli je to tím, že se v Česku v poslední době dost oteplilo a možná jim to moc nesvědčí. Dokonce u mě, i když na to nejsem zvyklá, se začaly objevovat rýpavé komentáře,“ řekla Super.cz modelka a influencerka, které jsme se zeptali na hejty na instagramu. Lidem se nedávno nelíbilo, že při vaření nemá sepnuté vlasy a že si do nich sahá.

„Co na to říct. Holky, možná si někdy udělám culík, ale to moje vaření je takový spontánní. Ano, možná vám spadne vlas do jídla, může se to zdát nehygienický, ale vy to nejíte, jím to já. A většinou to, co uvařím v živáku, nejí nikdo,“ doplnila Agáta, kterou jsme zastihli bez culíku, v květovaných šatech a dobré náladě.

Na zahradě svého domu uspořádala snídaňový dýchánek se svým kamarádem včelařem. „Asistovala jsem mu i u včelích úlů. To jsem samozřejmě měla na sobě ten speciální oblek, jinak by to špatně dopadlo,“ překvapila. Vzhledem k tomu, že má na včelí bodnutí alergii, to byl docela risk.

Ten má Hanychová, když na to přijde, docela ráda, stejně jako jistou míru provokace. Není to tak dávno, co u svého domu s početným štábem natáčela reklamu a zabrala celou ulici. „Sousedi nebyli rádi. Ale můžu je ubezpečit, že to nebyla poslední akce,“ usmívala se Agáta v rozhovoru pro Super.cz.

Další články

Načítám