Hlavní obsah
Článek

Michal David (64) s manželkou Marcelou společně vychovali vnuka Sebastiana. Jejich dcera Klára odletěla do zahraničí studovat a oni se rádi ujali výchovy. Nyní je Sebastianovi již 14 let, Klára už má dostudováno a syna si vzala k sobě domů.

„Jsme rádi, že jsme z něj vychovali šikovnýho kluka. Teď už dělá mámu Klára, které jsme pomohli, když studovala. Studovala deset let, jezdila domů, ale nebyla tu stále. Nebylo to tak, že by se vůbec neviděli,“ řekl Michal David v naší talk show Superchat.

Výchovu měla na starosti hlavně Michalova žena. „Režim řešila spíš Marcela, já byl hodný děda. Co z něj dnes je, je zásluha Marcely, ta ho vedla,“ sklonil poklonu své manželce.

„Jako tenistka je zvyklá na režim, hodně se mu věnovala, ať to byla škola, kroužky nebo zábavy jiného druhu. Většinu věcí koučovala ona,“ vysvětlil s tím, že nyní už s nimi Sebastian nežije a stará se jejich dcera Klára.

„Klára má svůj byt, občas jsou ale s námi doma,“ upřesnil hitmaker. Nyní si celá rodina užívá na Tenerife, kde Michal vlastní několik nemovitostí.

„Teď jsme tady všichni. Je tu Klára, Séba, ten tu má ještě kamaráda. Přes prázdniny tu všichni jsou. Za Sébou sem jezdí kamarádi, dva se tu vystřídají. Potřebuje parťáka na záliby, tam my nemůžeme konkurovat,“ dodal s úsměvem Michal David.

Související témata:

Další články

Načítám