Hlavní obsah
Článek

Tréninky na letošní řadu StarDance jsou od začátku srpna v plném proudu a nevyhne se jim ani herec Oskar Hes (25), kterého uvidíme tančit po boku Kateřiny Bartuněk Hrstkové (37). Oskar je navíc žhavým kandidátem u sázkařů, a to díky svému zesnulému tatínkovi, který byl tanečníkem a choreografem.

Kvůli jeho působení už na něj nalítli v hospodě. „Tuhle jsme šli s kamarádem ven a byli jsme v hospodě na pivu a přišel ke mně někdo a řekl mi, že hele, mám na tebe vsazeno pět litrů, tak se snaž. Já jako, co s tím mám dělat… Tak doufám, že sázkaře nezklamu. Je to hezký, že je tam ta důvěra a lidi tomu fandí,“ smál se Oskar během rozhovoru pro Super.cz.

Jeho taneční partnerka Kateřina už během loňského StarDance ukázala, že má ráda na parketu nejrůznější taneční výzvy. Oskar se tak nespíš nevyhne zvedačkám. „Už jsme zkusili pár kousků a zjistili jsme, že nás to baví. Oskar má dobrou techniku z těch folklorů, tam se taky dělají zvedáčky, tak to docela jde,“ mrkla na nás Katka šibalsky.

A jak je to s výhodou, že oba Oskarovi rodiče tančili? „Tak nějak ten gen a talent je někde schovaný, ale samozřejmě tohle je jiný druh tance, než jsem tancoval. Nemám žádnou zkušenost. Tančil jsem jen během Roztančeného divadla. Nemám zkušenosti s latinou, tak se furt učím nové věci. Je to pro mě náročné, je to jiný druh pohybu, než jsem doposud dělal. Bolí mě ruce, nohy, palce, chodidla, všechno,“ dodal zvesela Oskar Hes během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám