Hlavní obsah
Článek

Během jednoho týdne jsme potkali zpěvačku Terezu Maškovou (28) dvakrát. Po oslavě sedmdesátin skladatele Zdeňka Bartáka vyrazila na křest charitativního kalendáře Psí život herečky Patricie Pagáčové.

Se snoubencem Oliverem Žákem rozšířili svou psí smečku. „Partner si pořídil bígla, že bude jenom jeho. Já mám dvě čivavy. Je to hrozně fajn,“ objasnila Tereza, že je u nich vše v pořádku, i když zrušila svatbu, která se měla konat letos. Důvody jsou jednak pracovní, protože Mašková chystá opět velký koncert v Lucerně, ale i zdravotní.

Zpěvačka stále bojuje s poruchou příjmu potravy. „Svatba bude, ale ne tento rok. Člověk to chce plánovat s radostí a energií a to jsem v tu chvíli neměla. Je to se mnou tak nějak nahoru a dolů. Teď nemám nejlepší období, ale snažím se s tím pracovat. Pomáhá mi i moje okolí, takže si nemám na co stěžovat, ale je to ještě práce,“ míní.

Pro pohledy ostatních vypadá Tereza dobře, je i přiměřeně štíhlá, ale pacienti s poruchami příjmu potravy sami sebe vidí jinak. „Člověk, který si to nezažije, to nepochopí. Vstáváte s tím i usínáte, stále se kontrolujete, jste nervózní. Všechno vám to vyvolává ty pocity. Nevím jak bych to popsala. Každý má někdy lepší a horší dny a ty mám teď já. Neříkám, že jsem se sebou nespokojená, ale porucha příjmu potravy není jen o jídle a postavě. Někdy je sakra těžké být se sebou spokojená,“ uzavřela.

Další články

Načítám