Hlavní obsah
Článek

Zahájení nové sezóny je v Divadle Radka Brzobohatého velkou událostí. A jeho ředitelka Romana Goščíková i další dámy ze souboru se na to pořádně vyfikly. Jen nás trochu zarazilo, že se ani zapomněly podívat na teploměr anebo aspoň z okna.

Podzim přišel strašně brzy a nepočítala jsem s tím. Včera jsem se vrátila z Barcelony a chystala jsem si šaty ještě před odletem. Když jsem si je vybírala u návrhářky, říkala jsem si, že bude ještě krásně. Vždyť loni jsem se ještě 3. října koupala. A letos už topíme a teplo je naštěstí i tady v divadle,“ vysvětlovala Romana.

Pak už jsme si povídali o novinkách v divadle. Tou nejbližší je premiéra hry Belladonna v hlavní roli s Kateřinou Brožovou (56), která bude na této scéně hrát poprvé. Napadlo nás, zda Romana není sama proti sobě, když obsazuje spoustu krásných hereček. Nevytváří si tak konkurenci?

„Věříme, že diváky potěší, že tady budeme mít novou tvář. A zrovna s Katkou Brožovou jsme úplně jiné typy. A čím víc tady budeme mít krásných žen, tím to budou mít diváci pestřejší,“ míní Romana a v naší fotogalerii se na půvabné herečky a na to, jak vychytaly outfity nastupujícího podzimu, můžete podívat.

Další články

Načítám