Hlavní obsah
Článek

Člověk by nevěřil, jak se člověk, se kterým jste si slíbili věrnost a lásku až do skonání světa, může změnit. Ondřej Brzobohatý (41) o tom ví své. I když by tuto kapitolu nejradši uzavřel, musel u Obvodního soudu pro Prahu 2 znovu otevřít kapitolu svého manželství s Taťánou Kuchařovou (36). Opět se řešila církevní žaloba i to, jak mu změnila život. A nebylo to pěkné povídání.

„Myslel jsem, že jde o formalitu, že jen nechce být oddaná před Bohem, tak jsem jí chtěl vyhovět. Nerozumím církevní advokacii, mám raději selský rozum,“ řekl na úvod své výpovědi hudebník, který na rozdíl od své bývalé ženy k soudu dorazil.

„To, čeho jsem se dočkal, byla jen snůška lží a pomluv. Došlo mi, že je to čistě jen výsledek zhrzenosti ze stavu našeho vztahu. V té církevní žalobě je spousta nepravdivých bodů,“ shrnul Brzobohatý, který znovu zopakoval příslib Kuchařové o tom, že ho zničí, pokud si dovolí se s ní rozvést. To se také stalo. A pak modelka svůj slib do puntíku splnila.

„Už tehdy jsem vytušil, jak mstivá umí být. Volala mé první ženě a vyzvídala. Snažila se ji vmanévrovat do toho, co jsem podle ní byl. Hrozné, kam až byla schopná zajít v touze mě zničit. Když mi pak zavolali z Blesku a ukázali mi ty fotky, věděl jsem, že za tím je Taťána. Nikdo jiný o nich nevěděl,“ doplnil s tím, že i tak svou bývalku požádal, ať to nehrotí. Že mu stačí omluva, hlavně aby všechno neskončilo u soudu.

Což se záhy stalo a už teď je jasné, že z toho nevyjde nikdo jako vítěz. Jen jako poražený. „Zrušili mi x akcí, právě s ohledem na to, co se děje. Nemluvě o tom, co si musela a musí zažít má rodina, blízcí a přátelé. Poprvé v životě jsem skončil na prášcích. Do té doby jsem nevěděl, co to je,“ šokoval Brzobohatý s tím, že kromě psychofarmak se léčil také na terapiích.

„Svoje si samozřejmě vytrpěla i moje manželka, tehdy ještě partnerka. Moc jí za všechno děkuju, jakou oporou mi v těch nejtěžších chvílích byla. Je mi jasné, že to nebylo vůbec lehké,“ nechal se slyšet Brzobohatý, který ve videu Super.cz marně hledal slova, kterými by popsal, co zažíval.

5
fotek

Další články

Načítám