Hlavní obsah
Článek

Stálicí projektů televize Prima je herec David Gránský, kterého můžeme aktuálně vídat jako moderátora show Česko Slovensko má talent a v posledních dílech seriálu ZOO. Nyní se bude objevovat v jedné z hlavních rolí nového seriálu Kamarádi a už se těší na ohlasy diváků.

„Natáčíme od dubna a už potřebujeme zpětnou vazbu. Ať už bude pozitivní, nebo negativní,“ vysvětloval. „Je to seriál z vesnického prostředí o třech kamarádech, kteří se znají od dětství a nedají na sebe dopustit. Je to opravdu jedna duše ve třech tělech, pravé přátelství,“ popisoval, na co se mají diváci těšit.

Sám ve svém životě rozlišuje mezi kamarády, kterých má spoustu, a přáteli, kteří by se dali spočítat na prstech jedné ruky. „Nemám problém navazovat společenské vztahy, ale těch pravých přátel je jen pár. Ale na ty si udělám čas vždycky,“ upřesnil s tím, že na prvním místě je ale samozřejmě rodina. Manželka a malý syn.

Na ty neměl kvůli práci moc času hlavně před prázdninami, kdy ještě natáčel dva seriály najednou. „Bylo to trochu náročnější, protože jsem ještě dotáčel ZOO a už jsem točil Kamarády. Běhal jsem mezi ateliéry, které jsou v jedné budově, přes maskérnu, protože v Kamarádech mě odbarvili na blond, zatímco v ZOO jsem byl úplný brunet. Takže mi buď vlasy přestříkali barevným sprejem, nebo mi ho zase vymývali,“ popisoval, že jeho žena nikdy nevěděla, jak se jí vrátí domů. „Aspoň to měla pestřejší,“ smál se.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám