Hlavní obsah
Článek

Byla už u představení finalistů, takže si nemohla nechat ujít velké finále soutěže Muž roku. Jitka Kocurová (45) kvůli tomu dokonce posunula i rodinnou dovolenou. A v náchodském divadle jí to náramně slušelo.

„Měli jsme odjet do Beskyd za kamarády, ale posunuli jsme to kvůli finále o dva dny. Ale rodina to pochopila,“ smála se Jitka, která byla patronkou soutěžícího číslo 9, barmana Jakuba Klímy z Českých Budějovic. Ten bohužel ve finále nezabodoval, ale vzal to s úsměvem.

Zahraniční dovolenou za sebou nemá. „Podle mě se za sluníčkem jezdí jindy než v létě, kdy je krásně i u nás. Takže jezdíme na jaře nebo na podzim. Letos jsme byli už v červnu v našem oblíbeném rezortu v Turecku, kam jezdíme s manželem a teď už i s dětmi už čtrnáct let. A také jsme byli na kolech u Balatonu,“ prozradila.

Jitku jsme zastihli ještě před zahájením večera, takže si své růžové šaty nesla na ramínku a převléknout se teprve chystala. „Růžovou mám ráda, tak to snad bude v pohodě,“ krčila rameny nezapomenutelná Pamela z Účastníků zájezdu.

Další články

Načítám