Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejstřelenějších komedií všech dob diváky baví i pohoršuje už čtvrt století. Herci, kteří hráli maturanty, pomalu atakují padesátku a Stiflerova máma je kost i po šedesátce. Ano, asi už jste pochopili, že řeč je o americkém filmu Prci, prci, prcičky, od jehož české premiéry dnes uplynulo 25 let. Pojďte si s námi zavzpomínat malým kvízem.

1. Jak se jmenovali čtyři hlavní hrdinové, kteří v prvním filmu uzavřeli dohodu, že do maturity přijdou o panictví?
2. Role Michelle Flaherty proslavila herečku, která do té doby dostávala jen menší příležitosti. Vzpomenete si, kdo ztvárnil lásku hlavního hrdiny v podání Jasona Biggse?
3. Které dvě postavy byly aktéry tzv. jazykového tornáda?
4. Krásnými dívkami se to ve filmu jen hemžilo. Jistě si ale vzpomenete i na jednu o generaci starší sexbombu. Trvala na oslovení „Stiflerova mámo“ a hrála ji Jennifer Coolidge. Křestní jméno její postavy ale také zaznělo. Vzpomenete si?
Foto: Profimedia.cz
5. Frajírek Steven Stifler byl jednou z nejvýraznějších postav. Ani jemu se ovšem nevyhnuly trapasy. Vzpomenete si, proč si kupříkladu na svatbě svého kamaráda ve třetím díle strčil do pusy psí exkrement? Velmi detailně vyobrazená scéna se umístila vysoko v několika žebříčcích o „nejnechutnější filmovou scénu“.
6. V „jedničce“ se na okamžik objevila i jedna známá kapela. Vzpomenete si?
7. Svým způsobem se ve filmu objevuje i česká stopa. Která z postav měla český původ?
8. A teď trošku pikantní otázka. Jak Jasonu Biggsovi produkce zajistila erekci, kdykoli byla potřeba?
Foto: Profimedia.cz
9. Na erotické scény měl Jason Biggs přislíbeného dvojníka. Toho ale nakonec museli vyhodit a herec si vše odehrál sám. V čem byl problém?
10. Tipnete si, který film ze série vydělal nejvíc?
Foto: Profimedia.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Další články

Načítám