Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian. Jméno už jste jistě slyšeli, horší už bude si vybavit, „co vlastně dělá“. V angličtině pro celebrity jako ona existuje oblíbený výraz „socialite“, volně překládaný jako někdo, kdo vymetá prominentní večírky a svými často neobvyklými outfity či stylingem udává módní trendy.

Kim ovšem dokázala chytit příležitost za pačesy, a jakmile si udělala jméno jako „profesionální celebrita“, začala nejen vystupovat v televizi, ale i úspěšně podnikat. Dnes slaví 44. narozeniny, tak si s námi pojďte připomenout její život a kariéru.

1. Něco jednoduchého na zahřátí... Svou image i kariéru zejména v jejích začátcích postavila Kim na výrazné části svého těla. Co na ní její fanoušci tak milují a odpůrci kritizují?
2. Kim se na mnohé prominentní večírky v útlém věku dostala i díky své slavné a bohaté kamarádce, které na přelomu tisíciletí dělala i asistentku. Tušíte, která slavná blondýna to byla?
3. Nejedna slavná dáma se natáčela s partnerem při sexu a nejedné slavné dámě takové video „uniklo“. Výjimkou není ani Kim. S kým se oddávala sexuálním radovánkám na videu, které bylo zveřejněno v roce 2007?
Foto: Profimedia.cz
4. Důležitým zdrojem obživy jsou pro Kim sociální sítě. Tipnete si, kolik „followerů“ má na Instagramu?
5. Obligátní dotaz. Kim má čtyři sestry, které jsou také mediálně známé. Dáte dohromady jejich jména?
Foto: Profimedia.cz
6. Je všeobecně známo, že „Kim“ je zkrácená podoba jména Kimberly. Méně známé je prostřední jméno této televizní celebrity. Tipnete si, když vám napovíme, že stejné jméno nese jeden britský rocker?
7. Její manželství a následný dramatický rozvod s rapperem Kanyem Westem si asi vybaví každý. Víte ale, kolikáté manželství to pro Kim bylo?
Foto: Profimedia.cz
8. Dnes je Kim úspěšnou podnikatelkou. Zisky má nejen ze sociálních sítí, ale i ze své značky stahovacího prádla a z kosmetických produktů. Tipnete si, na kolik se odhaduje její majetek?
9. Otec Kim Kardashian Robert byl renomovaným právníkem. Proslavil se zejména tím, že zastupoval jednoho neméně slavného muže u soudu. Koho se jeho tým právníků snažil zprostit obvinění z dvojnásobné vraždy?
10. I Kim Kardashian je jen člověk a má své fobie. Máte ponětí, čeho se bojí?
Foto: Profimedia.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Další články

Načítám