Hlavní obsah
Článek

Začínala jako modelka, čemuž se při pohledu na její krásnou tvář nelze divit. Svým italským šarmem brzy dobyla Hollywood, zdobila titulky prestižních časopisů a ne nadarmo byla nejméně desítkou internetových stránek zařazena mezi nejpřitažlivější ženy světa. Je to až k nevíře, ale Monica Bellucci (60) dnes slaví 60. narozeniny. Pojďte je s námi oslavit malým kvízem!

1. Začneme něčím ze současnosti. Aktuálně chodí Monica Bellucci s neméně slavným režisérem, producentem a filmovým výtvarníkem. Víte, s kým je od roku 2022 spojována?
2. Prvním manželem krásné herečky byl módní fotograf Claudio Carlos Basso, za něhož byla vdaná v letech 1990–1994. V roce 1999 se Monica vdávala podruhé, se slavným hercem jí manželství vydrželo 14 let. Vzpomenete si, kdo byl jejím druhým mužem?
3. Kolik má Monica Bellucci dětí?
Foto: Roger Harvey / Zuma Press, Profimedia.cz
4. Když byla krásná herečka těhotná, pózovala skoro nahá pro italskou verzi časopisu Vanity Fair. Proti čemu se tím snažila protestovat?
5. Těhotenství ji nezastavilo ani v natáčení. Tipnete si, který ze svých filmů dokončila v době, kdy byla ve čtvrtém měsíci?
Foto: Kredit: Supplied by LMK / Landmark, Profimedia.cz
6. U tak sexy herečky, jako je Monica Bellucci, asi nikoho nepřekvapí, že získala nominaci na MTV Movie Award za nejlepší filmový polibek roku. Víte, za který film?
7. V roce 2015 si zahrála po boku Daniela Craiga v bondovce Spectre. V jistém smyslu se tím stala rekordmankou, toto prvenství by pro leckoho ovšem nebylo důvodem k chlubení. Tipnete si, o jaké „nej“ se jedná?
8. Do paměti mnoha hereččiných fanoušků se bezpochyby vryla téměř desetiminutová scéna zobrazující brutální znásilnění její postavy. Vzpomenete si, co to bylo za film?
9. Když zrovna nenatáčí nebo netráví čas s rodinou, věnuje se ještě jednomu koníčku. Co je její velkou vášní?
Foto: Roger Harvey / Zuma Press, Profimedia.cz
10. Monica Bellucci je často vídána s rudou rtěnkou. Není divu, neskutečně jí sekne. Sama se nejednou na adresu tohoto trendu vyjádřila. Jak podle ní rudou rtěnku vnímají muži?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Další články

Načítám