Hlavní obsah
Článek

Josef Kůrka se k rozchodu s matkou svého ani ne ročního syna Raphaela zatím nechtěl příliš vyjadřovat. Nyní přišla první konkrétní slova o expartnerce Angie Mangombe i péči o malého synka.

Že Angie plánuje odchod od rodiny, to do poslední chvíle netušil. Co ale věděl, je to, že Angie se nestará o syna tak, jak si představoval.

„Tušil jsem, že Angie byla častěji pryč, než jsem si představoval… Že nechce být s námi doma, to jsem asi cítil. Ona mateřství v sobě nemá. Ale přišlo to jak blesk z čistého nebe. Já jí vyčítal, že jsem se pořád staral o Rafíka sám. Když jsem byl v práci, tak se o něj staral kdekdo. To je prostě na ho*no. Jasně, že byla naštvaná, že jí něco vyčítám,“ řekl Kůrka.

Sám to bere jako prohru a nemá problém i s ostřejšími výrazy. „Jsem hrozně na*ranej na sebe, že malému nedokážu zajistit celou rodinu. Zvládám to strašně. Návrat ale nepřipadá z mé strany v úvahu. Pro mě je to definitivní tečka. Beru to jako obrovský životní zklamání a prohru. Nesnáším se za to,“ dodal s tím, že chce syna vychovávat, jak to jen půjde.

„Zatím si střídáme Rafíka po týdnu. Jak často s ním v tom týdnu je, to je otázka druhá,“ krčí rameny Kůrka.

Další články

Načítám