Hlavní obsah
Článek

S dcerou Karolínou si herečka Alena Mihulová (59) užila zahájení karlovarského filmového festivalu a pak se sem ještě vrátila na představení nového filmu Zahradníkův rok, v němž hraje s Oldřichem Kaiserem, který ztvárnil hlavní roli.

Řešila samozřejmě také outfity a celkový look. „Pro mě to není jednoduché, protože měřím jen 158 centimetrů, takže vypůjčené šaty se musejí zkracovat,“ svěřila se drobná herečka. Na zahájení vynesla vypůjčenou rudou róbu, která sedla k jejímu temperamentu. „Líbila se mi i ženská silueta,“ dodala.

Modré šaty, které oblékla na odpolední soaré s přípitkem pro dobrou věc, už byly ušité na míru od brněnské návrhářky Gábiny Páralové. „Potkaly jsme se, když se byla podívat na letní scénu Ungeltu, a sama se mi nabídla, že by mi nějaké šatičky vytvořila. Tak jsem jí byla vděčná,“ řekla Mihulová.

Dalším kouskem, který vynesla, byl kalhotový kostým z obchodu, kde se také zaměřují i na menší ženy, jako je ona a její dcera Karolína. „Moje dcera je asi o pět centimetrů vyšší než já, takže oproti mně vysoká žena,“ upřesnila s úsměvem Alena, která přiznala, že pro ni dříve byly nákupy oblečení spíš trápením.

Další články

Načítám