Hlavní obsah
Článek

Influencerka a hvězda Survivoru Kateřina Klinderová alias Kundosaki si užívá letní období, jak pracovně, tak i odpočinkově a s fanoušky pravidelně sdílí střípky ze svých dnů.

S příznivci před pár dny sdílela i výlet do Chorvatska, odkud poslala pozdrav v bikinách, ve kterých vyniká její ploché bříško a nekonečně dlouhé nohy. Není se čemu divit, že se u snímků objevily spousty lichotek a milých komentářů.

Jak si Kateřina svou postavu udržuje? Rozhodně nejde o žádné extrémní diety. „Když někam přijdu, tak mi lidé říkají, jestli jsem zhubla, ale ne. Kdybych hubla, jak mi lidé říkají, tak je ze mě papír. Neudržuji to tak, že bych nějak extrémně navštěvovala fitko. Zaprvé jsem hodně vysoká, což už samo o sobě pomáhá, když máš i rychlý metabolismus. Nikdy ale zase nebudu fitnesska, nikdy nebudu mít krásné vysekané tělo, protože se na mě ty svaly nechytají. Jsem přirozeně hubená, přijmula jsem se tak, že se zadkem se asi potkáme až v příštím životě, ale asi mi to nevadí,“ svěřila se Kundosaki s úsměvem a slovy, že je určitým klíčem balanc.

Kateřina je už nějakou dobu šťastně zadaná, a ač má jistě spousty nápadníků, tak mají smůlu. „Můj kluk je podle mě také spokojený a nic mu nechybí. Tam, kde chybí, tak jinde přebývá,“ usmívala se v narážce na malý zadek a větší poprsí. „Je to balanc. V životě musí být balanc. Jsem ráda za to, co je. Mohlo by to být mnohem horší, vždycky, když vidím Výměnu manželek, tak si řeknu: holka, buď ráda,“ smála se.

Pokud jde o letní plány, tak festivalům už dala červenou. Má za sebou dva a třeba Colours of Ostrava už nechala ujít. „Řekla jsem si, že festivaly už letos vynechám. Navštívila jsem dva, a jelikož jsem tam i pracovala, tak jsem se nezastavila. Jedeš pět dní v kuse, spoustu zařizování v krátkém čase a o spánku jsem nevěděla,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám